Közlemény - Mikrotti

Közlemény

Kedves Ügyfelünk,

2020. novemberében a kormány a vírushelyzetre hivatkozva kihirdette, hogy az Internetszolgáltatókat arra kötelezi, hogy önköltséges alapon finanszírozzák a középiskolákban/gimnáziumokban és a felsőoktatásban tanuló és tanító lakosok és családjaik szolgáltatását.

A rendelet részletei is egyelőre ellentmondásosak: Mivel a Mikrotti Kft. sok más szolgáltatóval együtt tárgyhavi számlázást alkalmaz, ezért ezek a szolgáltatók jogszerűen a kedvezmény jóváírását jelenleg nem tudják megtenni.

Mindemellett a Mikrotti Kft, mint sok más magánvállalkozás több hónapja téríti meg ügyfelei szolgáltatását. Azonban tekintettel arra, hogy a kormány eme finanszírozást semmilyen módon sem téríti meg a szolgáltatóknak, ezért a jóváírásokat a továbbiakban mi is felfüggesztjük.

Az igények leadását természetesen ettől függetlenül lehetővé tesszük weboldalunkon 2021.03.16 és 03.27-e között, és a jóváírásokat az állam részéről történt kompenzálást követően írjuk jóvá! Számítunk arra, hogy a kormány rövid időn belül rendezi ezt a helyzetet.

Munkatársaink a veszélyhelyzet alatt is igyekeznek teljes mértékben kiszolgálni ügyfeleinket, hogy szolgáltatásainkat a továbbiakban is zökkenőmentesen tudják használni!


A kormány bejelentése alapján a digitális munkarendben résztvevő diákok és családjaik, illetve a digitális munkarendben tanító pedagógusok ingyenes vezetékes internet szolgáltatásban részesülnek 30 napra.

Kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatót, mely segítséget nyújt a jogosultság megítéléséhez.

A kormány jelenlegi rendelete alapján ingyenes internet jár valamennyi általános- és középiskolás tanulónak és tanárnak.

A kormányrendeletek szerint NEM JÁR INGYENES INTERNET:

  • A bölcsődék, óvodák és általános iskolák 8. osztályig terjedő oktatás-nevelési tevékenységben való részvétellel(akár tanuló, akár oktató).
  • A felsőoktatási (Egyetem, Főiskola) intézményben való részvétellel(akár tanuló, akár oktató).

Kik vehetik igénybe a kedvezményt?

  • előfizetéssel rendelkező tanulók,
  • helyette előfizetéssel rendelkező törvényes képviselője,
  • az a személy, akinek előfizetését a tanuló használja,
  • az előfizetéssel rendelkező pedagógus vagy oktató,
  • az a személy, akinek előfizetését a jogosult pedagógus vagy oktató használja.

Hol vehető igénybe?

  • Az ingyenes szolgáltatás csak egy helyen vehető igénybe a jogosult lakóhelye, a tartózkodási helye vagy szálláshelye közül.

Az igényeket 2021.03.16 és 03.27-e között fogadjuk. Amennyiben az igénylési folyamat sikeres, kb. 10 napon belül egy visszaigazoló e-mailben értesítünk arról, hogy az igénylésedet fogadtuk, és a jóváhagyás sikeresen megtörtént.

Amennyiben az üzenet azt tartalmazza, hogy a megadott azonosítók alapján érvényesíteni tudjuk a kedvezményt. A jóváírásokat az állam részéről történt kompenzálást követően írjuk jóvá! 

Adatok regisztrálása

A digitális munkarendben (középfokú oktatásban)résztvevő személy:

Captcha kód